Vacatures

Assurantie medewerker

Wij zoeken een enthousiaste en ambiteuze assurantie medewerker in de binnendienst met minimaal 3 jaar relevante werkervaring.

Functieomschrijving
In deze gevarieerde functie verricht je zelfstandig zowel administratieve als commerciƫle werkzaamheden. Je bent onder meer verantwoordelijk voor het aannemen van de telefoon en je draagt zorg voor een juiste opvolging van de werkzaamheden die hieruit voortvloeien. Onder meer verzorg je het uitbrengen van offertes en het aanvragen van verzekeringen, de schadebehandeling, je verzorgt de maandelijkse prolongatie en voert alle mutaties door. Je onderhoudt contacten met zowel verzekeraars als particuliere en zakelijke klanten.

Profiel
Je bent in het bezit van het WFT Schade Particulier en bij voorkeur Zakelijk en bent bereid aanvullende opleidingen te volgen. Je bent een vlotte, communicatief sterke, positief ingestelde medewerker die daarnaast secuur en zelfstandig kan werken. Je hebt bij voorkeur gewerkt met Unit 4 Dias (Scenario Assurantie).

Beloning
Wij bieden je een goed en flexibel arbeidsvoorwaardenpakket met 25 vakantiedagen. Daarnaast bieden wij bij de functie en jouw ontwikkeling passende opleidingsmogelijkheden.